Вівторок, 2024-04-23, 20.50.27
Вітаю Вас Гість

Березівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів

Форма входу
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 105
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Міні-чат
Банери
Головна » 2016 » Вересень » 6 » День знань
19.21.17
День знань

Знову вересень ступив на наш поріг

Святкує свято вся наша країна,

Своє майбутнє, зміну молоду

Благословляє нині Україна!

Новий 2016-2017 навчальний рік розпочався

Задзвеніли дитячі голоси у школі, скрізь море квітів, усмішок – таким завжди є ранок 1 вересня у школі. На традиційну святкову лінійку, присвячену Першому дзвонику, прийшли діти, батьки, шановні гості. 

      Як завжди, швидко промайнуло літо. І хоч як не жаль розлучатися з ним, із нетерпінням і натхненням учні Березівської школи поспішали на свято Першого дзвоника, раділи зустрічі з друзями, школою, учителями!  Безперечно, початок навчального року – це відповідальний момент. Але найбільш хвилюючим він був  для першокласників, яких шкільна родина зустріла  бурхливими оплесками.

      У День знань, 1 вересня, подвір’я нашої школи наповнилося радісним гомоном та кольорами веселки. Як і зазвичай для дев'ятикласників і першачків це свято було особливим. Малеча вступала у велику шкільну родину,а от кожен з майбутніх випускників розумів, що залишається остання нагода, щоб надолужити та примножити свої знання, реалізувати й розкрити себе якнайповніше.

Із привітальним словом до школярів, вчителів, батьків та усіх присутніх звернулися: директор школи Трипуз Олександр Олександрович та голова сільської ради Сергієнко Алла Володимирівна. А також виступили ті, хто переступив  шкільний поріг вперше і ті, хто вже навчається у нашій школі.

             Дорогі учні, вчителі, батьки!

                                              Від усього серця вітаємо Вас із Днем знань!

      Це всенародне свято приходить до нас разом із початком нового навчального року, коли перед дітьми знову гостинно відчиняються двері шкіл. Перед вами, молодими, відкрито всі дороги. Ми глибоко віримо, що ви підете обраним шляхом твердо і впевнено, здобудете багато славних перемог, досягнете вершин професійного успіху. Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково хвилюючий і незабутній – святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів. І, звичайно, закличним дзвоником. Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей. Сподіваємося, що День знань стане для школярів початком наполегливої праці, надійним кроком у світ пізнання. З нагоди свята бажаємо вам незабутніх миттєвостей шкільного життя, справжніх відкриттів, пізнання світу!

      Свято промайнуло швидко, яскраво й урочисто. В усіх класах було проведено урок,присвячений 25 річниці Незалежності України.

Переглядів: 462 | Додав: Наташа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Погода
Погода в Гребенке
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Освітні сайти