П'ятниця, 2024-03-29, 14.55.19
Вітаю Вас Гість

Березівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів

Форма входу
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 105
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Міні-чат
Банери
Головна » 2018 » Травень » 14 » Зустріч з поетесою Ніною Третяк
14.37.14
Зустріч з поетесою Ніною Третяк

5 травня 2018 року відбулася зустріч з нашою землячкою, поетесою Ніною Третяк.

Враження Ніни Павлівни від зустрічі: (https://www.facebook.com/nina.tretiak?ref=br_rs)

"Зворушена, вдячна, наснажена від зустрічі із школярами села Березівка Гребінківського району. Протягом кількох місяців вони разом із вчителями української мови та літератури Світланою Мітіною, музики Наталією Мехедовою готували літературно-музичну композицію «Із долонь живодайних криниць» за мотивами моїх поезій та пісень.
Із Наталією Мехедовою мене пов’язує приємна творча співпраця і добра низка пісень, які написала її мати Людмила Мехедова на мої слова. Діти декламували вірші та чудово виконували пісні. В інтерв’ю, яке підготували, ставили різноманітні запитання. То ж я із приємністю пригадала свої шкільні роки. Назавжди мені запам’яталася зустріч із справжнім поетом, пізніше відомим поетом-шістдесятником Володимиром Підпалим, який навчався у наших сільських школах –Величківській та Лазірківській, а тепер Лазірківська носить його ім’я. Вірш Володимира Підпалого «Матері»- один із моїх найулюбленіших . Пам’ятаєте: «Я твій портрет фіалками вберу – ти ж так любила голубі фіалки. Мене ти вчила правді і добру, мене до праці ти привчала змалку...» 
Українську мову і літературу в моїй школі викладала двоюрідна сестра поета Настя Михайлівна Підпала, цікава, знаюча, вимоглива, справедлива, закохана в поезію вчителька.
Журналістська доля знайомила мене з багатьма творчими особистостями. Із льотчиком, штурманом, письменником Петром Кириченком, родом із цього ж села Березівка, подружила на все життя. Словом, було що пригадати і розповісти юним, допитливим, а також прочитати свої твори.
На свято поезії і пісні зібралася вся школа разом із вчителями та директором. Всім щиро завдячую за приємну зустріч із запахом бузку, за вишукані букети та теплі побажання.Ви полонили моє серце своєю увагою, посмішками, доброзичливістю, щирістю.Хай вам благословиться на мирне щасливе життя!"
Ніна Третяк

Переглядів: 602 | Додав: Larisa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Погода
Погода в Гребенке
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Освітні сайти